Внезапната смърт на шведския диджей Avicii бе шок за целия музикален

...
Внезапната смърт на шведския диджей Avicii бе шок за целия музикален
Коментари Харесай

Тайнственото момиче от клипа на Avicii "Wake Me Up": Историята на руската Пепеляшка

Внезапната гибел на шведския диджей Avicii бе потрес за целия музикален свят. Наскоро от фамилията му оповестиха, че Тим Берглинг самичък е поставил завършек на живота си.


Едно от най-популярните му части стана Wake Me Up. Именно в този клип основната роля е поверена на красивата рускиня Кристина Романова.

Момичето, родено във Волгоград, попада в стилния бизнес доста рано. През 2010 година изпраща свое портфолио в организация в Ню Йорк. Сега Кристина взе участие в ревюта на Marc Jacobs, Anna Sui, Blumarine, Jean Paul Gaultier, Philosophy di Alberta Ferretti, Salvatore Ferragamo и доста други.



През 2013 година нашумява около фотосите си в клипа на Avicii. А в този момент Кристина е една от обичаните моделки на Ralph Lauren. Тя е едно от непрекъснатите девойки в дефилетата на стилната къща и постоянно се появява на рекламните плакати на известния бренд.



През 2015 година Романова се среща с милиардера Владислав Доронин, с който живее и досега, а през 2016 година даже го подарява с щерка. Според мълвата, не е изключено 24-годишният модел и 55-годишният предприемач скоро да сключат сватбен съюз.




За Доронин това ще бъде втори брак. С първата си жена Екатерина той се развежда през 2009 година. Двамата са дружно от 16-годишни и живеят като съпрузи 20 години. От Екатерина Доронин има една щерка - Екатерина.



10 млн. $ коства на олигарха разводът с Екатерина. През 2013 година той се среща с Наоми Кембъл.



Познати на Владислав настояват, че той стартира да се среща с Романова доста преди пресата да надуши за връзката им. Те означават, че милиардерът е доста благополучен с новата си възлюбена.



Кристина споделя, че обичаната й книга от детството е " Пепеляшка ". Историята на младата жена доста припомня на тази приказка.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР